28 aprilie 2024
EXCLUSIV! Ţipete de ajutor  în Lazuri! Patronul unei ferme şi un văcar, SNOPIŢI ÎN BĂTAIE de nişte tâlhari!

EXCLUSIV! Ţipete de ajutor în Lazuri! Patronul unei ferme şi un văcar, SNOPIŢI ÎN BĂTAIE de nişte tâlhari!

Atac violent seara trecuta in Lazuri, langa Targoviste!

Patronul unei ferme de vaci si un vacar au fost batuti mar de mai multi indivizi care au vrut sa fure un vitel.

Angajatul si-a sunat seful sa-l anunte ca necunoscutii vor sa-l lase fara unul dintre animale.

Patronul s-a dus intr-un suflet sa vada ce se intampla acolo. Cand a ajuns la fata locului insa indivizii s-au pus cu batele pe ei si i-au lovit pana i-au lasat aproape fara suflare

Sotia patronului fermei a fost la un pas sa lesine cand si-a vazut barbatul plin de sange, cu rani la cap si la picioare

“Niste nenorociti fara suflet care au putut sa faca asa ceva. Ce i-au facut, d-na? Nu stiu nimic, m-au sunat de la stana ca moare, ca l-au batut, sa-l duc la spital!”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Georgeta Solomon.

Vacarul batut abia mai putea sa povesteasca chinul prin care a trecut el si seful sau.

“Ne-a furat vaca, suntem de la ferma, ne-a furat vaca si am venit dupa ei. Au dat drumul la vaca… Cu ce v-au lovit? Cu batele!”, isi amintea victima.

Atacul a avut loc la cativa kilometri de ferma, chiar in centrul localitatii Lazuri. Satenii au iesit din case speriati cand au auzit tipetele din drum.

“Era harmalaie, se auzea cu pare dand, se auzeau tipete, tipa lumea pe aici. Stapanul vacii a venit dupa ei aici si s-au pus cu parul pe el”, ne-a povestit Gheorghe Manea.

“Are un traumatism cranio-cerebral, o fractura la nivelul gambei drepte. Este batut, da!”, a precizat pentru MariusBUGA.ro dr.Ruxandra Chialfa, medic la Ambulanta Dambovita.

Politistii spun ca au un cerc de supecti si continua sa-i caute pe atacatori. Pe numele lor vor deschide un dosar penal si ar putea fi cercetati pentru vatamare corporala grava, fapta pentru care risca sa ajunga dupa gratii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial