4 mai 2024
EXCLUSIV! Îşi acuză fiica de PROSTITUŢIE! A aflat şi concubinul – “E damă de companie, pleacă dimineaţa si vine seara!”

EXCLUSIV! Îşi acuză fiica de PROSTITUŢIE! A aflat şi concubinul – “E damă de companie, pleacă dimineaţa si vine seara!”

Si-a bagat necuratul coada intr-o familie din Dambovita!

Doi parinti au ajuns la cutite cu fiica lor, pe care o acuza ca ar fi dama de companie si ca ar castiga bani nemunciti cinstit.

A tinut 23 de barbati, striga mama ei. Mai mult, batranii spun ca tanara de 35 de ani nu are grija de baiatul ei si ca l-ar indruma pe cai gresite.

Sa aduca dovezi, spune cea acuzata, convinsa ca parintii ei vor sa-i faca rau fara motiv si sa preia ei custodia adolescentului de 14 ani.

“23 de barbati, asta a fost al 23-lea! 22 a tinut ea si asta care a fost cu ea si a plecat si el ca s-a saturat. Credeti ca va avea grija de copil? Nu are!”, a declarat pentru MariusBUGA.ro mama tinerei.

Femeia nu intelege de ce fiica ei nu isi ia un serviciu decent si o supara atat de mult intalnindu-se cu multi barbati. Potopul de acuzatii vine si din partea tatalui ei, care e convins ca nepotul sau e crescut in conditii neortodoxe.

“Ea se prostitueaza, va spun eu clar! Aveti dovada ca se prostitueaza? Da, am numere de telefon, o gasiti pe internet!”, spune tatal tinerei.

“Sa-mi aduca si mie probe, in primul rand. Acuzatiile nu sunt adevarate? In niciun caz, in niciun caz!”, se apara cea aratata cu degetul.

Impotriva tinerei s-a intors si fostul sau concubin, alaturi de care si-a petrecut ultimii sase ani.

“Am aflat, am verificat si mi-am dat seama. Ce v-ati dat seama? Ca e dama de companie, pleaca dimineata si vine seara, ca si-a mai facut inca un amant, pe mine nu ma intereseaza, e viata ei, e corpul ei!”, acuza fostul concubin.

“Dormea toata ziua, se scula la 12, eu i-am zis la baiat, ma mamica, nu e buna. Are o gura… O mahalagioaca, imbarliga lumea, ca se culca ala cu ala, iti strica imaginea”, se plangea fosta soacra a tinerei.

Oamenii au depus plangeri la politie, dar si la asistenta sociala pentru a atrage atentia ca baiatul de 14 ani nu ar fi crescut corespunzator de mama lor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial