23 aprilie 2024
EXCLUSIV! Doi soţi au fost păcăliţi şi jefuiţi de doi infractori! Le-au luat toate economiile! Vezi cum i-a dus de nas!

EXCLUSIV! Doi soţi au fost păcăliţi şi jefuiţi de doi infractori! Le-au luat toate economiile! Vezi cum i-a dus de nas!

Doi batrani din Dambovita, sot si sotie, sunt necajiti foc! Bietii oameni, de 71 si 73 de ani, au fost inselati si furati de doi indivizi necunoscuti, ce i-au lasat fara niciun ban. Barbatii i-au spus batranului ca vin din partea ginerelui sau care le-a dat un colet sa i-l aduca. Si ca sa fie si mai convingatori l-au pacalit ca i-l dau la telefon sa-i spuna asta personal.

Au profitat de naivitatea lor

Omul, semiparalizat dupa un accident cerebral, le-a dat crezare necunoscutilor si le-a dat 1500 de lei cat i-au cerut. Dar infractorii nu s-au oprit aici. Au vazut unde tin banii batranii, le-au distras atentia si le-au luat pana la ultimul leu gasit, in total opt mii, iar apoi s-au facut nevazuti.

Vecina a vazut totul

O vecina a fost cea care i-a vazut iesind repede din curte si placand in tromba cu masina. Femeia l-a sunat pe ginerele batranilor si cand acesta i-a spus ca nu el ii trimisese pe cei doi la socrii sai a sunat la 112.

Ramasi fara banii de inmormantare

Cei doi batrani au doua fete, ambele casatorite, la casele lor, ce locuiesc in oras. Oamenii stau la tara si traiesc dintr-o pensie amarata. Isi vandusera de curand o vaca si un porc, iar banii ii tineau de inmormantare. Nu-si imagineau ca vor fi atat de suparati la batranete.

I-au imbolnavit si mai rau

“Toti banii i-au luat, tot, tot. Si pensia si toti. Aia i-am avut si pe aia i-au luat. Va dati seama ce e in sufletul meu? Ca nu mai stiu de mine, nu mai pot sa-mi mai reviu. Dupa ce ca sunt bolnava…”, le-a povestit reporterilor mariusbuga.ro batrana inselata. “Cati bani le-ati dat? 15 milioane. Si au luat si alti bani? Au luat si alti bani, au luat pana la 87 de milioane. Toata economia? Da, toata economia noastra”, a marturisit batranul.

Indicii clare despre suspecti

O vecina a celor doi batrani a fost cea care a vazut la poarta oamenilor masina cu numere de Bulgaria si cei doi suspecti plecand in graba si a venit sa vada ce s-a intamplat. “Am vazut ca masina e la poarta si ca unu iese din casa de acolo cu o gluga pe cap, inalt, subtirel, ca dumneavoastra si se suie in masina. Si cand ma uit iese si alalalt mai gras, asa un pic mai plinut, cu o galeata de apa in mana si cand iese la poarta azvarle galeata si se urca in masina si se suie in masina si pleaca. Eu am vazut ca e ceva in neregula”, declara martorul.

Banditii risca puscaria. Daca sunt prinsi…

“Au dat si ei un porc, au dat vaca, au strans si ei un ban acolo, ca moare, ca se duc la spital si au venit banditii si i-au luat banii”, spunea Ghiorghita Tudorache, vecina. Politistii spun ca au un cerc de suspecti si ca este doar o chestiune de timp pana ce-i vor aduce la audieri. Acestia vor fi acuzati pentru inselaciune, dar si pentru furt calificat si risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 3 la 15 ani.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial