29 martie 2024

Exclusiv! Dezvăluiri despre grupările violente din Doiceşti!

crim4“Inca de la inceputul anilor 80 se prefigura aparitia unor manifestari violente pe raza acestei localitati.

Sa ne amintim de vestitul Bebe Carabina, din Doicesti, care dupa ce comite o talharie intr-o statie de autobuz, asupra unei femei, sparge filiala de vinatoare din Targoviste.

Fura o arma cu luneta si munitie si se duce si face proba armei in parcul Chindia, tragand mai multe cartuse.

In aceea perioada, sef de post era B.A, plutonier major, care incerca prin metode mai putin ortodoxe sa pastreze ordinea. Dar acesta ajunge in arestul I. P.J Dambovita pentru uciderea unui suspect de furt.

Daca pana la acea data B.A reusise prin forta sa pastreze un climat de liniste, imediat dupa arestarea lui infractorii respire usurati si violenta incepe sa domine noptile localitatii.

Dupa 1989, si mai apoi dupa declinul economic al marilor obiective economice din Doicesti, incepe etapa scolarizarii internationale a infractorilor autohtoni.

In tari ca Germania, Anglia, Spania, Italia si Franta acestia se specializeaza in trafic de droguri, proxenetism si furt din marile centre comerciale.

Se integreaza in retelele preexistente de infracrori sau isi creeaza propriile grupari.

Ulterior, dupa infiintarea celor sapte grupari violente din Targoviste, toti infractorii din Doicesti adera la cele mai semnificative grupari din cetate si se impart in doua grupuri la randul lor, in functie de cei care conduc gruparile din Targoviste respectiv: “Ghenosu” si “Popica”.

Cand au reusit sa-si stranga ceva banuti, infractorii doicesteni s-au intors acasa si au inceput un adevarat razboi pentru suprematie, atat in Doicesti dar mai ales in Targoviste.

S-au inmultit si devenisera aproape saptamanale rafuielile dintre cele doua grupari.

Prin anul 2007 , Varlan G. actualul suspect in omorarea traficantului de droguri de la Doicesti ,se implica direct in violentele din localitate.

Posedand permise false eliberate prin Anglia sau Cehia, liderii celor doua grupari din Doicesti fac naveta in bolizi de lux intre Targovite si Doicesti, punand in practica ordinele sefilor gruparilor mama din oras.

Va urma…

D.D”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial