3 mai 2024
CUMPĂNĂ TERIBILĂ! Copil de 2 ani, căzut în piscină! VIDEO EMOŢIONANT!

CUMPĂNĂ TERIBILĂ! Copil de 2 ani, căzut în piscină! VIDEO EMOŢIONANT!

Doi bunici traiesc cele mai grele momente din toata viata lor.

O secunda n-au stat cu ochii pe nepotul lor de 1 an si 8 luni, si a cazut in piscina din curtea casei in apa adanca de peste un metru.

Cand au sesizat ca nu-si mai vad nepotul, oamenii au inceput sa-l caute disperati.

Bunicul l-a zarit plutind, aproape fara suflare, si a incercat sa-i acorde primul ajutor. La fata locului au pornit mai multe ambulante de la Targoviste, dar si un elicopter SMURD.

Ambulantele au gonit nebuneste. Viata pruncului era pe muchie de cutit, iar salvatorii si-au dat seama ca orice secunda conteaza pentru el.

Bunicii au incremenit de durere la gandul ca il pot pierde dintr-o neatentie stupida. L-au lasat sa se joace in iarba, si au mers doar cateva clipe in gradina.

Nu si-au imaginat ca va fi tentat sa se apropie de piscina. S-a dezechilibrat si a cazut in apa de peste un metru. Noroc ca a tipat.

Echipajele de ambulanta au reusit sa-l readuca la viata. Dupa minute bune in care a ramas fara oxigen inima i se oprise.

In prezent baietelul este la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala. Din nefericire, el este in stare foarte grava, iar medicii sunt rezervati cu privire la sansele lui.

La inceputul acestei luni o tragedie asemenatoare a avut loc la Eforie. Baietelul de 3 ani al unui om de afaceri a murit dupa ce a cazut in piscina casei de vacanta. In acel moment, cel mic era supravegheat nu de una, ci de trei bone.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial