26 aprilie 2024
EXCLUSIV! Bătaie pe holurile spitalului judeţean! Cinci indivizi i-au rupt mâna paznicului, pentru că le-a spus să facă linişte!

EXCLUSIV! Bătaie pe holurile spitalului judeţean! Cinci indivizi i-au rupt mâna paznicului, pentru că le-a spus să facă linişte!

Un paznic al Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste a ajuns el insusi in cabinetele medicilor, dupa ce a fost batut de insotitorii unui pacient. Barbatul, in varsta de 42 de ani, povesteste ca a fost lovit cu o bucata de caramida pentru ca ar fi indraznit sa ceara sa se faca liniste pe holuri. Scandalul s-a iscat chiar pe holurile spitalului, unde cei cinci insotitori ai unui pacient faceau mare taraboi. Paznicul le-a cerut sa se linisteasca si, daca nu se pot abtine, sa pofteasca afara din spital. Asta i-a infuriat la culme pe cei cinci. Cand a vazut ca se ingroase gluma, paznicul si-a chemat in ajutor un coleg si impreuna au reusit sa-i scoata pe turbulenti din cladurea spitalului. Dar agresorii s-au intors, iar unul dintre ei, inarmat cu o caramida, a incercat sa-l loveasca pe paznic in cap. L-a nimerit insa in mana si i-a provocat o fractura la bratul stang. Medicii de la ortopedie i l-au pus in ghips, iar politistii i-au identificat pe scandalagii. “politistii au procedat la identificarea grupului de tineri care s-a aflat in incinta spitalului, unul dintre ei lovidn cu o piatra in brat pe agentul de paza. In cauza se efectueaza cercetari pt vatamare corporala”, a declarat pentru sock.ro cms. Mihaela Savu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial