28 martie 2024
EXCLUSIVITATE! Marele câştigător de la Românii au talent, Bruno Icobeţ,  PRIMUL INTERVIU pentru dâmboviţeni – acordat MariusBUGA.ro! VIDEO

EXCLUSIVITATE! Marele câştigător de la Românii au talent, Bruno Icobeţ, PRIMUL INTERVIU pentru dâmboviţeni – acordat MariusBUGA.ro! VIDEO

Bruno Icobet si cei trei prieteni ai sai patrupezi – Blue, Ozzy si J s-au intors acasa, in Targoviste, dupa ce vineri au deveni marii castigatori la “Romanii au Talent”, sezonul 3.

“Trebuie sa te antrenezi tu ca om inainte sa-i antrenezi pe ei” au fost primele sale cuvinte la sosirea acasa, unde a fost intampinat cu mesaje de felicitari din partea vecinilor.

In varsta de 50 de ani si de profesie consultant IT, castigatorul emisiunii difuzate de Pro TV nu a povestit inca ce o sa faca cu banii, cei 120.000 de euro castigati vineri seara, insa spune ca nu se astepta sa fie ales “cel mai talentat roman” in acest an.

Numere sale de disc dogging i-au cucerit pe vecini cu mult inainte de a cuceri publicul din Romania.

Barbatul care isi dreseaza cainii cu comenzi vizuale a fost asaltat cu mesaje de felicitari.

“Va urmarim de ani de zile in parc. Ma bucur ca ati castigat. A fost cel mai frumos numar. Felicitari! Meritau sa castige. Uitati ce frumosi sunt!” i-au transmis cateva vecine.

-Cum va simtiti dupa ce ati castigat?

-Sunt foarte bucuros. Sunt bucuros ca mesajul meu a ajuns la telespectatori.

– Cum sunt cateii?

– Cateii sunt foarte obositi. Extenuati dupa doua saptamani de emotii in continuu, de oameni care au venit si s-au bucurat de ei.

– Va asteptati sa castigati?

– Nu ma asteptam sa castig. Nu ma asteptam ca oamenii sa inteleaga mesajul meu. Mesajul ca oricat de sus esti pe scara sociala trebuie sa cobori pana la nivelul celui carui trebuie sa-i transmiti si sa imbratisezi limbajul necesar.

– Sunt niste caini bine antrenati?

-Sunt niste caini foarte bine antrenati. Ar putea sa faca fata si altor sporturi – ca dog agility sau dog diving. Ei iubesc sportul, traiesc pentru el. Cel mai sportiv este Ozzy. Acum sunt foarte obositi. Nici nu stiu pe ce lume sunt. Au fost foarte multi oameni. Ei cedeaza din energia lor oamenilor si asta se vede.

Nascut in Targoviste, ca fiu al unei vanzatoare si al unui tehnician, Bruno si-a descoperit tarziu talentul, insa a dezvaluit care este secretul sau:

“A meritat. Am pierdut prieteni, dar am castigat altii noi. Nu poti sa faci performanta cu un caine, trebuie sa te pregatesti intens tu ca om si pe urma sa-l pregatesti pe el”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial