mar. oct. 8th, 2024

Eveniment de suflet pentru bunicii aflaţi în grija centrului rezidenţial din Ghergani, Răcari.

Şi ieri, de Ziua Persoanelor Vârstnice, Primăria oraşului Răcari a fost, din nou, alături de oamenii aflaţi în centrul social de la Ghergani.

Cu o vorbă bună, o îmbrăţişare şi o alinare, primarul Marius Caraveţeanu le-a transmis bunicilor de aici că nu sunt singuri, le este alături şi va continua să îi sprijine cu tot ceea ce este necesar.

Le-au fost alături preoţii din localitate, corul liceului, oamenii inimoşi care ştiu cât de mult trebuie preţuiţi bătrânii noştri dragi.

“La Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice din Ghergani, am avut bucuria de a sărbători Acoperământul Maicii Domnului 🙏, un moment de profundă semnificație care ne amintește de ocrotirea divină. În acest context de sărbătoare, am adus un omagiu vârstnicilor noștri dragi 👵👴, piloni ai comunității, care merită toată grija, respectul și recunoștința noastră.

Cu această ocazie, dorim să le mulțumim din suflet părinților parohi ⛪, care au oficiat o slujbă plină de speranță, aducând în sufletele celor prezenți mângâiere și încredere.

De asemenea, suntem recunoscători corului de copii de la Liceul Răcari 🎶, care a încântat asistența cu glasurile lor curate și pline de bucurie, aducând un plus de lumină acestei zile speciale.

Centrul este mai mult decât un loc de îngrijire 💖, fiind un adevărat cămin pentru bunicii noștri, unde primesc nu doar sprijin fizic, ci și iubire, înțelegere și atenție. Ei sunt cei care ne-au crescut și s-au sacrificat pentru noi, iar acum este datoria noastră să le oferim confortul și bucuria unei bătrâneți trăite în demnitate.

Cu acest prilej, ne exprimăm recunoștința față de toți cei care au contribuit și continuă să contribuie la bunul mers al centrului – personalul dedicat 👩⚕️👨⚕️, voluntarii și toți cei implicați în îngrijirea și susținerea vârstnicilor. Fiecare gest de devotament a ajutat și ajută la crearea unui mediu cald și primitor 🏡, esențial pentru liniștea și fericirea acestora. Deși ne confruntăm cu provocări, sperăm din suflet că vom găsi soluțiile necesare pentru a continua această misiune nobilă, astfel încât centrul să rămână un loc de refugiu și confort pentru bătrânii noștri dragi.

Să nu uităm că avem o datorie morală față de cei care au pus bazele generației noastre 🙌. Ei merită să trăiască aceste momente cu bucurie și liniște, iar noi suntem cei care pot transforma această dorință în realitate. Le dorim „La mulți ani” și multe binecuvântări bunicilor noștri!”, a transmis primarul Marius Caraveţeanu.