20 aprilie 2024
ETAPA JUDEȚEANĂ A OLIMPIADEI INTERDISCIPLINARE „CULTURĂ ȘI SPIRITUALITATE ROMÂNEASCĂ”, ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

ETAPA JUDEȚEANĂ A OLIMPIADEI INTERDISCIPLINARE „CULTURĂ ȘI SPIRITUALITATE ROMÂNEASCĂ”, ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ioan Gură de Aur” din Târgoviște a găzduit sâmbătă, 11 martie 2023, etapa județeană a Olimpiadei Interdisciplinare „Cultură și spiritualitate românească” (Limba și Literatura Română și Religie), clasele V-XII, la care au participat 125 de elevi de la unitățile școlare din județul Dâmbovița.

Cu acest prilej, Pr. dr. Ionuț Ileana, Consilier eparhial la Sectorul Învățământ și activități cu tineretul, a transmis elevilor un mesaj de binecuvântare și de încurajare din partea Chiriarhului, oferindu-le, în semn de apreciere pentru preocupările lor educaționale și spirituale, iconițe și broșuri tipărite recent de Arhiepiscopia Târgoviștei, în colecția misionar-educativă dedicată tinerilor.

Elevii clasați pe primele locuri, la fiecare clasă, vor participa la faza națională a Olimpiadei, care se va desfășura în perioada 26-30 aprilie 2023, la Alba Iulia, pentru clasele V-VIII, și în perioada 3-7 mai 2023, la Oradea, pentru clasele IX-XII.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial