17 mai 2024

Era din Bezdead, dar se dădea din… Germania! Uite ce ascundea!

scbez1Infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, cercetate de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pentru control, un autoturism înmatriculat în Germania, condus de un bărbat de 34 de ani, din Bezdead.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul era radiat din circulaţie.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat ori neînregistrat, potrivit legii”.

De asemenea, un alt bărbat, de 59 de ani, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, după ce a fost depistat de poliţişti conducând un moped pe raza localităţii Vişineşti, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, două persoane au fost depistate de poliţişti conducând autoturisme pe drumurile publice, deşi consumaseră alcool.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatele au fost de 0.64, respectiv 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care au fost conduşi la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.

Pe numele celor în cauză, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial