28 aprilie 2024
Şefii din sistemul sanitar dâmboviţean, convocaţi la Teleorman

Şefii din sistemul sanitar dâmboviţean, convocaţi la Teleorman

COMUNICAT DE PRESĂ

Ministerul Sănătăţii şi-a propus o consultare cât mai largă în legătură cu definitivarea unor proiecte de acte normative, care reprezintă o reformă profundă şi benefică pentru sistemul de sănătate publică.

De aceea, pentru a materializa aceste obiective, se organizeză o întâlnire în orasul Alexandria, judetul Teleorman, luni 26 august 2013, între orele 15.30-17.30 în Amfiteatrul Universităţii Valahia, Departamentul de Studii Economice si Administrative, str.Turnu Măgurele, nr.103.

La eveniment sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai structurilor sistemul sanitar din următoarele judeţe: Teleorman, Giurgiu, Argeş, Prahova, Călăraşi, Dâmboviţa, Ialomiţa.

La acestă întâlnire vor participa: Colegiile judeţene ale Medicilor, Asociaţiile de pacienţi din fiecare judeţ, Societaţile şi Patronatele Medicilor de Familie din judeţele menţionate, organizaţiile judeţene ale Sindicatului Sanitas, managerii spitalelor publice, Colegiile judeţene ale Farmaciştilor, directorii Direcţiilor de Sănătate Publică şi preşedinţii Caselor Judeţene de Asigurări de Sănătate. De asemenea, vor fi invitaţi prefecţii şi preşedinţii Consiliilor Judeţene mai sus mentionate.

Pe agenda discuţiei se vor afla urmatoarele teme: proiectul pilot de creştere a veniturilor medicilor din unităţile sanitare publice cu paturi, legea răspunderii civile a personalului medical(malpraxis) şi proiectul de modificare a statutului spitalelor.

Presa are acces în sală pe toată durata desfăşurării evenimentului.

Cu această ocazie Direcţia de Sănătate Publică Teleorman vă invită să participaţi la conferinţa de presă ce va avea loc în data de 26.08.2013, orele 17.00 în Sala de videoconferinţă a Consiliului Judeţean Teleorman.

DIRECTOR EXECUTIV

DR. MARIA MIOARA COMANA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial