28 martie 2024
Econtext – Florin Popescu rămâne la şefia CJ Dâmboviţa!

Econtext – Florin Popescu rămâne la şefia CJ Dâmboviţa!

Am adunat laolalta toate sondajele facute in fiecare judet pentru a afla cine va castiga consiliile judetene. Dupa cum se stie, multe asociatii, institute de sondare a opiniei publice sau publicatii realizeaza astfel de sondaje in pragul alegerilor.

Iar Econtext a strans sondajele pentru fiecare judet. Au fost luate in calcul sondaje realizate de CURS, CSOP, GeoPOL, Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic (CSCI), Asociatia pentru Transparenta si Libertate de Expresie si multe publicatii locale.

Dar sa vedem care sunt datele! La nivelul sefiilor de consilii judetene, USL este pe primul loc, cu un scor mult mai bun decat la primarii. Daca maine s-ar vota, USL ar castiga sefiile unui numar de 26 de judete (dintr-un total de 41).

Ceea ce inseamna ca ar obtine circa 64% dintre totalul voturilor. Pe locul doi se plaseaza PDL, care ar castiga sefia consiliului judetean in zece judete. Adica 24% din voturi.

Dar iata cum ar arata harta partidelor care vor castiga sefiile consiliilor judetene, daca am avea alegeri in aceste zile:

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial