26 aprilie 2024
E Ziua Naţională a Ambulanţei! La mulţi şi sănătoşi ani, tuturor salvatorilor dâmboviţeni!

E Ziua Naţională a Ambulanţei! La mulţi şi sănătoşi ani, tuturor salvatorilor dâmboviţeni!

28 iulie este Ziua Naţională a Ambulanţei din România, un nou prilej pentru a le spune tuturor celor care lucrează în această parte a sistemului sanitar că îi apreciem şi îi susţinem pentru toate eforturile pe care le depun.

Le mulţumim medicilor, asistenţilor, ambulanţierilor, cei care fac ca orice secundă din viaţă să conteze.

Fiecare tură reprezintă o provocare pentru cei care lucrează la Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa.

În fiecare zi se confruntă cu numeroase cazuri, unele la limita dintre viaţă şi moarte.

Este extrem de important să facem loc în trafic când auzim sirenele ambulanţelor, e clar că e o urgenţă şi echipajul trebuie să ajungă rapid la locul solicitării.

La fel de important este să sunăm la 112 doar atunci când medicul de familie ori tratamentul de la farmacie nu ajută. Pentru că ambulanţa nu este taxi, iar o urgenţă majoră poate aştepta în timp ce salvatorii sunt chemaţi la intervenţiile minore.

Ştim cu toţii că ar fi nevoie de mult mai mulţi angajaţi în sistem, de dotări şi mai bune, dar şi cu ceea ce avem acum am arătat că ne descurcăm, mai cu seamă că acolo unde se pune şi suflet rezultatul nu poate fi altul decât cel bun.

În Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa sunt oameni devotaţi, modeşti, profesionişti, gata să sară în ajutorul tuturor celor suferinzi.

“Ţin să le mulţumesc tuturor colegilor mei, din toate departamentele SAJ Dâmboviţa, pentru implicare, pentru munca depusă zi de zi. Împreună suntem o echipă puternică, iar fiecare provocare ne determină să fim şi mai buni. Suntem aici pentru oameni şi problemele lor, iar mesajul meu pentru dâmboviţeni este să aibă aceeaşi încredere în salvatori. Intervenim şi salavăm, este misiunea şi ţelul nostru. La mulţi ani!”, a transmis Mihai Gheorghe, managerul SAJ Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial