20 aprilie 2024
E OFICIAL! Mechel Târgovişte ÎŞI REIA ACTIVITATEA! Vezi programul secţiilor

E OFICIAL! Mechel Târgovişte ÎŞI REIA ACTIVITATEA! Vezi programul secţiilor

Comunicat de presă

Consiliul Județean Dâmbovița salută decizia comunicată de către directorul general al Mechel East Europe Metalurgical Division SRL (MEEMD), Oleg Shvedakov, de a reporni activitatea secțiilor de producție a combinatelor Mechel Târgoviște SA și Ductil Steel SA Buzău în luna martie 2013.

În sensul asigurării funcționării stabile a întreprinderilor, a fost stabilit un program de producție care va determina următorul grafic de reluare a activității pentru Mechel Târgoviște SA:

• Secția pregătire materiale din 07.03.2013

• Oțelăria electrică OE2: pornire EBT2 din 15.03.2013

• Laminare: pornirea LPM din 23.03.2013

Hotărârea de astăzi vine să certifice demersul asumat de către noii investitori în sensul elaborării unui plan managerial de redresare a societății pe baze solide sub sigla Combinatului de Oțeluri Speciale (COS) Târgoviște. Este, în același timp, confirmarea intențiilor exprimate săptămâna trecută de către reprezentanții investitorilor în dialogul pe care l-au avut la sediul societății cu președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, și prefectul Victor Sanda.

Ne exprimăm speranţa că eforturile investitorilor vor determina relansarea COS Târgovişte în condiţii de stabilitate economică şi o rentabilizare pe termen lung care să însemne păstrarea locurilor de muncă.

Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial