3 mai 2024
VIDEO! DURERE MARE în familia băiatului care a decedat, seara trecută, la spitalul din Târgovişte! “L-AŢI OMORÂT!”

VIDEO! DURERE MARE în familia băiatului care a decedat, seara trecută, la spitalul din Târgovişte! “L-AŢI OMORÂT!”

cmo4A fost scandal mare miercuri seara la Spitalul Judetean din Targoviste. Rudele unui baiat de 13 ani, care a murit ieri, au mers furioase sa le ceara socoteala medicilor.

De teama ca taraboiul ar putea degenera, cadrele medicale au fost nevoite sa cheme in ajutor politistii si jandarmii.

cmoStrigatele furioase ale rudelor baiatului au rasunat aseara pe holurile spitalului din Targoviste, in timp ce fortele de ordine au incercat sa mentina calmul. Oamenii au venit sa le ceara medicilor explicatii, dupa ce copilul s-a stins din cauza unor complicatii survenite in urma unei operatii de apendicita.

cmoGratian Raboj, fratele baiatului: “L-a operat pe 26 de apendicita peritonita, ni l-a dat acasa dupa 3 zile. A doua zi l-am adus inapoi, cu frisoane, cu temperatura de 40 de grade, cu infectie, s-a infectat operatia. Mi-a spus o asistenta ca nu stia ca are pneumonie si l-ati omorat!”

Starea baiatului de 13 ani s-a agravat, dupa ce a fost din nou internat. Dupa interventia chirurgicala a fost diagnosticat si cu pneumonie si a primit tratament.

cmo2“Nu era normal sa ii faca analizele amanuntit sa vada daca are si alte complicatii? Spune ca era racit la plamani”, a spus o ruda.

Dupa mai multe zile in spital, ieri inima baiatului s-a oprit.

cmo3Dr. Elena Firoiu, purtator de cuvant SJU Targoviste: “Pacientul fiind in chirurgie, in salon, in patul sau a prezentat un prim stop cardio respirator, s-a inceput resuscitarea, intubarea, l-au transportat de urgenta catre ATI. In lift a prezentat un al doilea stop cardio-respirator, s-a continuat resuscitarea in terapie inca o ora si 5 minute, dar din pacate nu s-a mai putut salva.”

cmo1Rudele spun ca vor sa faca reclamatie atat la Colegiul medicilor, cat si la Parchet. Intre timp, conducerea Spitalului Judetean din Targoviste a demarat o ancheta pentru a vedea daca putem vorbi de malpraxis in acest caz.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial