Dum. sept. 8th, 2024

”Dragi prieteni, pe 23 iunie, vă aștept pe toți să sărbătorim împreună Ziua comunei Ulmi! Anul acesta am pregătit un spectacol de excepție, cu artiști îndrăgiți ca Liviu Vârciu, Maria Dragomiroiu, Jean de la Craiova, Yny Sebi, Arsenie Țiple, Yuriy Țiple, Cristina Dan, Dan Ciotoi și Formația Generic. Cei mici vor avea parte de animație, jocuri, pictură pe față și multe surprize! Vă aștept cu drag!”, a transmis Bogdan Tița, primarul comunei Ulmi.

Dan Ciotoi și formația Generic ne vor încânta cu hiturile lor îndrăgite la “Ulmi Fest 2024”! Vă aștept duminică, 23 iunie, la Viișoara, să petrecem împreună de Ziua comunei Ulmi!

Arsenie Țiple, dâmbovițeanul care ne-a reprezentat anul acesta la concursul “Românii au Talent”, ne va încânta cu melodiile lui frumoase și de pe scena „Ulmi Fest 2024”! Alături de el vor urca pe scenă și părinții lui, îndrăgiții interpreți Cristina Dan și Yuriy Țiple. Vă așteptăm pe toți, la Viișoara, pe 23 iunie, la Ziua comunei Ulmi!

YNY SEBI va fi prezent și el la Ulmi Fest 2024 și are un mesaj special pentru tinerii din Ulmi! Vă așteptăm pe 23 iunie, la Viișoara!

Jean de la Craiova va fi prezent și el la Ziua Comunei Ulmi! Vă așteptăm pe 23 iunie, la Viișoara!

Liviu Vârciu și L.A. vor fi prezenți dumnică, 23 iunie, la Viișoara, la Ulmi Fest 2024! Vă așteptăm!!!