1 mai 2024

DUBLĂ TRAGEDIE la Răcari! Au gonit spre moarte…

motobr2Reţinut pentru producerea unui accident de circulaţie

În ziua de 27 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au fost sesizaţi că pe raza localităţii Ghimpaţi s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu decesul unei persoane şi rănirea uşoară a alteia.

Din cercetări a reieşit că un tânăr, de 17 ani, din Conţeşti, în timp ce conducea o motocicletă pe raza localităţii Ghimpaţi, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă.

Din accident a rezultat decesul pasagerului motocicletei, un tânăr de 18 ani, şi rănirea uşoară a conducătorului auto.

În urma testării celui în cauză cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie de 0.48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că tânărul a mai fost depistat conducând un autoturism în crsul lunii august a.c., deşi nu avea acest drept.

Poliţiştii au procedat la reţinerea tânărului pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de „ucidere din culpă”, „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub infleunţa alcoolului”, urmând ca mâine, 29 septembrie a.c., să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial