27 aprilie 2024
Drumuri nesigure? Circulație haotică? Trei accidente, în numai câteva ore, pe șoselele din județul Dâmbovița

Drumuri nesigure? Circulație haotică? Trei accidente, în numai câteva ore, pe șoselele din județul Dâmbovița

Pe parcursul zilei de ieri, pe raza județului Dâmbovița, s-au produs trei accidente de circulație

La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 18:15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Nisipuri. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un conducător auto, în vârstă de 71 de ani, din Moreni, în timp ce ar fi condus un autoturism din direcția DJ 711 către DN 72, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului, conducătorul auto și o pasageră au fost răniți. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului de circulație.

Totodată, polițiștii de la Biroul Rutier, în jurul orei 18:32, au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a căzut de pe bicicletă. Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 63 de ani, din Crivățu, în timp ce s-ar fi deplasat cu bicicleta, pe drumul județean 101C, pe raza localității, s-ar fi dezechilibrat și s-ar fi accidentat, primind îngrijiri medicale. Acesta, fiind testat cu aparatul etilotest, a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului de circulație.

De asemenea, tot pe parcursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație în localitatea Băleni. Din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că un bărbat de 63 de ani, din Băleni, care s-ar fi aflat sub influența alcoolului, în timp ce ar fi condus o autoutilitară, pe drumul județean 711, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Băleni.

În urma impactului, conducătorul auto, de 36 de ani, a fost rănit. În plus, în urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul autoutilitarei a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului de circulație.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial