Dum. sept. 8th, 2024

Frământată de îngrijorări că nu îşi mai găsea fiica în vârstă de 16 ani, o femeie din Târgovişte a sunat la 112.

Biata femeie le-a spus dispecerilor de la numărul de urgenţă că fata ei ar intenţiona să îşi facă rău, aşa că implora să fie găsită cât mai repede, pentru a fi salvată la timp.

Timp de o oră, echipajele de intervenţie au căutat-o pe adolescentă, iar la un moment dat au descoperit-o rănită, în subsolul fostei secţii de Boli infecţioase.

Tânără a fost dusă la unitatea de primiri urgenţe, unde a fost investigată.

Va avea nevoie de un program de consiliere psihologică pentru a putea trece peste necazurile cu care se confruntă, spun specialiştii.

O minora care intenționa să-și pună viața în pericol, a fost găsită la timp de polițiști

La data de 20 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că fiica acesteia, în vârstă de 16 ani, a plecat de acasă având intenția de a-și face rău.

A fost constituită o echipă mixtă formată din polițiști de la ordine publică și investigații criminale pentru efectuarea unor activități specifice în vederea identificării fetei.

La aproximativ o oră de la momentul sesizării, polițiștii au descoperit-o pe minoră în subsolul unui fost spital de boli infecțioase din municipiul Târgoviște, aceasta având răni de tăiere autoproduse la nivelul antebrațelor.

Minora a fost preluată de un echipaj de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat poliţia.