3 mai 2024

Drama a două surori din Produleşti – Îşi caută cu DISPERARE tatăl dispărut în urmă cu doi ani!

dispprDisparitie invaluita in mister, la Produlesti! Un barbat, de 68 de ani, este de negasit de aproape doi ani.

La nici doua luni de la disparitie un alt necaz a lovit familia greu incercata – sotia omului s-a stins din viata.

disppr3Cele doua fiice incearca de atunci din rasputeri sa afle orice veste despre parintele lor.

Vor sa stie daca mai traieste, sa-l aduca din nou acasa, ori in caz contrar sa-i poata face cele crestinesti…

Barbatul era pensionar, divortase de prima sotie, cu care avusese cele doua fiice, se recasatorise si locuia cu cea de-a doua nevasta.

disppr2Aveau o gospodarie frumoasa si nimic nu avea sa prevesteasca necazurile ce s-au abatut asupra lor, in primavara anului 2013.
MIHAELA MARTIN-fiica bărbatului dispărut: “Nu stim nimic, nu l-a vazut nimeni, a plecat de acasa. El purta ochelari, sunt acasa, circula numai cu bicilcleta, bicicletele sunt acasa”

Un necaz il apasa insa pe suflet. Sotia lui fusese diagnosticata cu o boala nemiloasa, iar medicii i-au avertizat ca sansele de supravietuire nu sunt mari, asa ca vestea este posibil sa-l fi marcat atat de tare pe barbat incat sa nu fi vrut sa asiste la moartea femeiii pe care o iubea atat de mult

MARINELA BRĂDEANU-cumnata bărbatului dispărut: “Nu stim nimic, a plecat fara ochelari, fara tigari, le-a gasit acasa toate. Era sotia bolanava de canscer, probabil a intrat in vreo depresie”

disppr1Familia a anuntat politia de disparitie. Agentii spun ca au facut adresa la numeroase spitale din judet si din tara sa-i informeze daca au in grija vreun pacient cu semnalmentele disparutului, l-au cautat prin gari si autogari, dar eforturile lor s-au dovedit pana acum zadarnice

inspector ALEXANDRA NICULAE – purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: “Politistii desfasoara activitati de cautare a unui barbat care in cursul anului 2013 a plecat voluntar de la domiciliu fara a mai reveni”

Constantin Brădeanu are aproximativ 1 metru 70 inaltime, circa 60 de kilograme, par grizonat si ochi caprui. Cine poate da orice relatie despre el este rugat sa mearga de urgenta la politie sau sa sune la 112
disppr4

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial