29 martie 2024
Dragă domn sau doamnă, programarea la salon a fost efectuată! Iată cum vă ajută Stailer

Dragă domn sau doamnă, programarea la salon a fost efectuată! Iată cum vă ajută Stailer

Dragă domn sau doamnă, programarea la salon a fost efectuată! Iată cum vă ajută Stailer

Cum vă programați la saloanele de hair and beauty? În mod evident, există un stil clasic aici și presupune să sunați la saloanele din oraș. Insistați uneori și chiar și așa nu aveți succes. Sau programarea dorită este în cele din urmă setată când programul celor de la salon permite. Dar se poate și altfel! Iată cum vă ajută Stailer.

O platformă dedicată digitalizării programărilor

Pentru cei care nu au descoperit încă, Stailer este platforma care digitalizează totul în privința programarilor dorite. Asta înseamnă că în loc să mai sunați și să căutați prin paginile web toate saloanele din oraș, găsiți toate aceste resurse în același loc.

Concret, în aceeași pagină regăsim harta interactivă, cu saloanele disponibile din oraș. Regăsim filtre ce pot tria opțiunile, în sensul în care puteți căuta mai întâi de toate acel salon ce corespunde cu nevoile voastre: cu loc disponibil la ora dorită, în ziua dorită, unde să fie disponibile serviciile de interes. Iar asta se întâmplă cu ușurință cu care apăsați un singur click.

De la această selecție până la programarea în sine nu mai este decât un pas. Fiecare salon în parte are detalii prezentate: cât ar dura un serviciu anume, care este prețul, cum să ajungeți la locație. Prezentarea include și recenzii în unele cazuri, recenzii reale ale celor care au mai încercat serviciile dintr-o locație. Aveți deja un barometru al serviciilor prestate. Asta vă ajută să alegeți în cunoștință de cauză.

Și o aplicație pe măsură

Stailer înseamnă de asemenea și o aplicație cu același scop. Pentru cei cărora li se pare mai ușor să folosească aplicații pentru mai orice iată că Stailer vine și cu o opțiune în acest sens. Ca și în cazul platformei, vorbim de acces gratuit. Așadar, instaleaza aplicatia Stailer. Aceasta poate fi descărcată din App Store, App Gallery sau Google Play.

Aplicația este la fel de utilă publicului larg. Utilizatorul setează datele sale, își salvează adresa și numele și de fiecare dată când va reveni în aplicație nu va mai repeta acești pași. Își simplifică numaidecât toți pașii până când poate seta o programare.

De aici poate programa atât pentru el, cât și pentru cei dragi programări la saloanele dorite. Primește confirmarea pe loc. Și pentru orice modificare mai apoi poate face asta tot din cont. Aici vede toate datele, vede frecvența programărilor, setează remindere pentru eventuale alte programări.

Profilul doritorului de a utiliza Stailer

Nu trebuie să fiți din clasa celor tineri, părinți, adolescenți, bărbați sau femei. Oricine și oricând poate utiliza Stailer. Și nu are nevoie de cine știe ce cunoștințe tehnice. Atât platforma, cât și aplicația sunt intuitive și vor fi ușor de folosit.

Tot acest acces este gratuit. Nu va conta câte căutări sunt efectuate, nu va conta câte programări sunt efectuate astfel. Nu există limită. Cert este că Stailer înseamnă o tendință în viitorul apropiat, dacă nu este deja în realitatea curentă. Adică cea de digitalizare a programărilor.

Contact: support@stailer.ro

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial