mie. oct. 9th, 2024

Două tinere din Târgoviște, de 22 și 23 de ani, au dat de necaz după ce ar fi plecat dintr-un magazin din Fieni cu haine pe care nu le-ar fi plătit.

Anchetatorii susțin că tinerele ar fi furat bunurile pe 19 septembrie, iar pe 20 septembrie ar fi revenit cu aceleași gânduri, dar au fost luate la rost de directorul magazinului.

De aici însă lucrurile ar fi scăpat de sub control. Responsabilul magazinului le-a reclamat pe cele două că l-au agresat ca să fugă de acolo.

Totul a fost înregistrat de camerele de supraveghere, iar imaginile au ajuns și la investigatori.

Cercetate de polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor furt calificat, distrugere și tentativă la infracțiunea de tâlhărie

La data de 22 septembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, față de două tinere de 22 și 23 de ani, din Târgoviște, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.

Cele două femei sunt bănuite că, la data de 19 septembrie a.c., în timp ce s-ar fi aflat într-un magazin din orașul Fieni, ar fi sustras mai multe articole vestimentare prin înlăturarea sistemului electronic antifurt. De asemenea, în ziua de 20 septembrie a.c., ar fi revenit în același magazin, unde ar fi intenționat să sustragă alte articole vestimentare, însă ar fi fost observate de directorul magazinului, ar fi abandonat produsele și l-ar fi agresat fizic pentru a părăsi locația.

Astăzi, 23 septembrie, persoanele cercetate de polițiști vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unor măsuri preventive. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, distrugere și , tentativă la infracțiunea de tâlhărie. Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a precizat Poliția Dâmbovița.