28 martie 2024
Două case au fost incendiate, seara trecută, la Tătărani. De ce se tem sătenii

Două case au fost incendiate, seara trecută, la Tătărani. De ce se tem sătenii

tataDoua case au ars, seara trecuta, intr-o gospodarie din comuna Tatarani.  Localnicii sunt convinsi ca focul a fost pus intentionat, pentru ca desi se aflau la distanta imobilele au fost mistuite in acelasi timp.

Satenii sunt cu atat mai ingrijorati cu cat in ultimele zile au izbucnit mai multe incendii in localitatea lor, fara nicio explicatie.

tata5Cele doua locuinte ii apartin unei pensionare. Proprietara era plecata la fiica ei in momentul in care au izbucnit flacarile.

tata6O tanara, cu un handicap psihic, a dat alarma in sat

tata8CRISTI TUDOR, ginerele proprietarei: “Se banuieste ca ar fi fost pus. Intentionat? Da, da. Dupa ce a luat foc s-a dus mai jos si a inceput sa strige ca arde aici. Au fost doua focare.”

Vecinii povestesc ca au incercat sa stinga valavatile, insa focul s-a raspandit cu repeziciune.

tata9Vecin: ” Arde, arde! Sa le dau furtun, am conectat furtunul la retea, dar ce sa faci cu un furtun ca pe deget”

tata7Oamenii spun ca distanta dintre case este mare si nu sunt urme care sa arate ca flacarile s-ar fi putut extinde de la una la cealalta.

vecina: “Cineva a pus intentionat, ca nu are cum sa arda doua edificii in acelasi timp.”

tata3Satenii sunt cu atat mai ingrijorati cu cat in ultimele zile au izbucnit incendii

Vecin: “M-a trezit sotia spunandu-mi ca arde! M-am speriat, am zis ca arde la mine. tata2Focul e sigur pus. Distanta dintre case e de zece metri aproximativ. A mai fost si ieri si alaltaieri si azi in alta parte…”

tata4MARIUS BUGA, Pro TV:”La fata locului au sosit si politistii. Acestia au deschis un dosar penal si strang probe pentru a constata daca vorbim despre distrugere prin incendiere.”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial