24 aprilie 2024
Doliu la ISU Dâmbovița. Pompierii, în stare de șoc după moartea fulgerătoare a plutonierului adjutant Petre ARSENE

Doliu la ISU Dâmbovița. Pompierii, în stare de șoc după moartea fulgerătoare a plutonierului adjutant Petre ARSENE

plutonierPompierii dâmboviţeni au mai pierdut un camarad.
Luni 27 august 2018, în urma unui cumplit accident, plutonierul adjutant Petre ARSENE s-a stins din viaţă, plecând la ceruri mult prea devreme, la numai 40 de ani.
Tragicul eveniment a umplut de durere sufletele colegilor pompieri, în special, a colegilor din Detaşamentul de Pompieri Titu, alături de care îşi desfăşura activitatea.
Ironia sorţii este că pentru salvarea vieţii celui care, la rândul său, a salvat vieţi, nu s-a mai putut face nimic de către colegii sosiţi la locul evenimentului, din cauza gravității rănilor suferite.
Încadrat în Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Basarab I” al județului Dâmbovița în anul 2006, şi-a desfăşurat cei 12 de ani de activitate la Detaşamentul de Pompieri Titu, participând la numeroase intervenţii.
Un camarad de încredere, un om cu suflet bun, un exemplu de modestie şi conduită, aşa va rămâne salvatorul plecat între îngeri în memoria colegilor săi şi a celor care l-au cunoscut.
La trecerea în neființă, personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Basarab I” Dâmbovița sunt alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost timp de 12 de ani un bun coleg şi prieten – plt. adj. Petre ARSNE.
Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică !
Rămas bun și vei rămâne mereu în sufletele noastre!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial