30 septembrie 2023
Doicești – Tombolă cu premii consistente pentru cei care se vaccinează între 4 și 6 iunie –  O mașină, zeci de smart TV-uri și combine frigorifice

Doicești – Tombolă cu premii consistente pentru cei care se vaccinează între 4 și 6 iunie – O mașină, zeci de smart TV-uri și combine frigorifice

   COMUNICAT DE PRESA

În perioada 04. – 06.06.2021, Directia de Sănătate Publică Dâmbovita organizează în colaborare cu grupul de firme Soceram – Cemrom, Institutia Prefectului – Județul Dâmbovița, Primăria Comunei Doicesti si Serviciul Județean de Ambulantă Dâmbovița, un maraton de vaccinare pentru prevenirea infectiei Sars CoV-2.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură Colonie, localitatea Doicesti, și în toate centrele de vaccinare din județul Dâmbovița, fără programare, doar cu cartea de identitate.

Grupul de firme Soceram-Cemrom va organiza cu această ocazie o tombolă cu premii consistente la care vor putea participa toate persoanele care încep schema de vaccinare (prima doză), indiferent de tipul de vaccin împotriva coronavirusului, în orice centru de vaccinare din judetul Dâmbovița, în perioada 04.  – 06.06.2021.

Anexam lista centrelor de vaccinare implicate in maraton din judetul Dambovita.

De asemenea, aceasta poate fi consultată si pe site-ul www.dspdambovita.ro

Va asteptăm la vaccinare, singura solutie pentru revenirea la o viată normală!

sursa – DSP Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial