lun. oct. 28th, 2024

accagInfracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, reținute în sarcina unor bărbați

Poliţiştii rutieri din Dâmbovița au depistat doi bărbați în timp ce conduceau autovehicule pe raza județului, deși aveau suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

De asemenea, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pe DN 71, pe raza localității Doicești, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aceasta se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

Totodată, un bărbat de 49 de ani, din Ludești, a fost depistat de polițiști în timp ce conduce un autoturism pe raza localității, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare penale.

Razie a polițiștilor din Titu

La data de 06 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Titu au desfăşurat o razie pe teritoriul de competență, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale și creșterea gradului de siguranță a cetățenilor.

Polițiștii au verificat 110 persoane și au aplicat 66 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 24.750 de lei.

38 de amenzi au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, 26 pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, prevăzute de Legea 61/1991 și două la alte acte normative.

De asemenea, polițiștii au confiscat bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată, în valoare de 21.247 de lei.