mar. oct. 8th, 2024

Doi tineri, de 15 și 22 de ani, au pierit, azi-noapte, într-un groaznic accident de circulație.

Nenorocirea a avut loc pe Drumul Județean 702 g, în localitatea argeșeană Rătești.

Șoferul avea permisul suspendat pentru viteză, spun investigatorii. Tânărul primise dovadă de circulație, pentru 15 zile.

Azi-noapte, cei doi au plecat la o plimbare cu mașina, dar la un moment dat șoferul ar fi pierdut controlul volanului, autoturismul a ieșit de pe asfalt, s-a izbit de un stâlp și a rupt gardul unei gospodării.

Din păcate, cei doi au rămas încarcerați, iar salvatorii ajunși acolo nu au mai putut decât să declare decesul lor.

Accident mortal, DJ 702G, Rătești

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din comuna Rătești, care conducea un autoturism pe DJ 702G, pe raza localității de domiciliu, circulând din direcția Căteasca spre Crângurile, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a parasit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp și gardul unui imobil, răsturnându-se de mai multe ori.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, precum și al celuilalt ocupant, minor de 15 ani, Rătești. În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, a precizat IPJ Argeș.