3 mai 2024
Doi şoferi cu alcoolemii uriaşe, opriţi la timp în trafic de poliţişti, înainte să comită vreun accident

Doi şoferi cu alcoolemii uriaşe, opriţi la timp în trafic de poliţişti, înainte să comită vreun accident

Dosare penale întocmite pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe

La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Tărtășești au depistat, în localitatea Bâldana, pe drumul național 71, un bărbat de 57 de ani, din Dragomirești-Vale, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși ar fi consumat băuturi alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat un rezultat cu o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Tot în cursul nopții trecute, un alt bărbat de 38 de ani, din municipiul București, care ar fi consumat băuturi alcoolice, a fost surprins de polițiști în timp ce ar fi condus un autoturism pe drumul național 71, în satul Ghergani.

Testarea efectuată de polițiști cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie cu o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, în ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

sursa: IPJ Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial