26 aprilie 2024
Doi motociclişti sloveni au fost răniţi într-un accident de circulaţie, pe DN 7, la Crângurile

Doi motociclişti sloveni au fost răniţi într-un accident de circulaţie, pe DN 7, la Crângurile

Doi motociclişti sloveni au fost răniţi într-un accident de circulaţie produs pe Drumul Naţional 7, între Piteşti şi Găeşti, în judeţul Dâmboviţa. Motocicleta pe care se aflau cei doi, un bărbat de 49 de ani şi o femeie, de 46 de ani, a intrat într-o camionetă condusă de un pompier, aflat în timpul liber.

Şoferul povesteşte că se încadrase să vireze spre stânga, spre un depozit când motociclistul ar fi venit cu viteză şi nu a mai reuşit să frâneze la timp şi a intrat în remorcă.

Accidentul s-a produs la intrarea în localitatea Crângurile, pe o porţiune de drum drept. Cei doi cetăţeni sloveni se aflau în excursie prin ţara noastră şi se îndreptau dinspre Piteşti spre Găeşti.

Un pompier aflat în timpul liber conducea o camionetă şi mergea să încarce la un depozit de lemne. Acesta povesteşte că a văzut din timp motocicleta aflată la distanţă, aşa că a virat spre intrarea în depozit, dar atunci a auzit bufnitura şi i-a văzut pe cei doi motociclişti prăbuşiţi pe asfalt.

IONUŢ GABRIEL GRECU, şofer camionetă: “Mergeam regulamentar, am dat semnal stânga, m-am asigurat faţă-spate, la 4-500 de metri se vedea o motocicletă, am dat să fac stânga, deja intrasem cu maşina aproape jumătate, m-a atins în spate. Aveau viteză foarte mare

Conducătorul motocicletei a scăpat cu răni uşoare şi este în afara primejdiei, spun medicii, însă pasagera sa are leziuni mai grave şi este atent investigată şi monitorizată

lt.col.CĂTĂLIN NENCESCU, comandant Detaşament pompieri Găeşti: “Echipajele Detaşamentului de pompieri Găeşti au intervenit în localitatea Crângurile, pe DN 7, în urma unui accident rutier, soldat cu două victime. Cele două victime se aflau pe o motocicletă şi sunt de origine slovenă. La locul intervenţiei a participat un echipaj cu apă şi spumă şi utilaj de descarcerare“.

La faţa locului s-au mobilizat rapid echipajele de la ambulanţă şi SMURD. Le-au acordat primul ajutor răniţilor, iar ulterior i-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgovişte. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să lămurească în ce împrejurări s-a produs acest accident.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial