28 aprilie 2024

Doi indivizi, cercetaţi pentru proxenetism şi trafic de carne vie

razie1O persoană bănuită de comiterea infracțiunilor de trafic de minori în scopul exploatării sexuale și proxenetism, reținută pentru 24 de ore

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, de 24, respectiv 26 de ani, din județul Dâmbovița, bănuiți de trafic de minori în scopul exploatării sexuale și proxenetism.

Din cercetări a reieșit că, în luna decembrie 2018, o adolescentă, de 15 ani, ar fi fost racolată de un bărbat de 24 de ani și obligată să practice prostituția în București, într-un apartament pus la dispoziție de un alt bărbat de 26 de ani.

Totodată, la data de 31 august, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița și Poliției Orașului Fieni, cu sprijinul jandarmilor Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița, au efectuat o percheziție domiciliară, în localitatea Buciumeni, la locuința bărbatului de 24 de ani, ulterior fiind reținut și prezentat Tribunalului Dâmbovița, unde a fost dispusă măsura arestării preventive.

De asemenea, la data de 7 octombrie a.c., ca urmare a continuării cercetărilor, polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, au reținut și bărbatul de 26 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism.

Astăzi, acesta va fi prezentat Tribunalului Dâmbovița pentru dispunerea unei măsuri preventive.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial