29 martie 2024

Doi dâmboviţeni, anchetaţi pentru că au şofat fără permis!

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiDepistaţi în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice, deşi nu posedau permis de conducere

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Târgovişte, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că valabilitatea autorizaţiei provizorii de circulaţie a autoturismului era expirată.

Pe numele acestuia, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii”.

De asemenea, un alt tânăr, de 18 ani, din Ulieşti, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii”, după ce a fost depistat de poliţiştii găeşteni conducând un moped neînregistrat şi fără a poseda permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că mopedul i-a fost încredinţat pentru a fi condus pe drumul public, de către proprietar, un tânăr de 18 ani, care cunoştea faptul că cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele proprietarului, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „încredinţarea de către o persoană a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, altei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial