27 aprilie 2024
Doi bărbați s-au ales cu dosare penale după ce au condus sub influența alcoolului sau a altor substanțe

Doi bărbați s-au ales cu dosare penale după ce au condus sub influența alcoolului sau a altor substanțe

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 27 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe strada Petru Cercel din Târgoviște, un autoturism condus de un bărbat de 27 de ani, din comuna Gura Șuții.

În urma testării preliminare efectuate pentru stabilirea consumului unor substanțe psihoactive, bărbatul a prezentat un rezultat pozitiv.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Totodată, în cursul nopții trecute, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au depistat, pe strada Silviu Stănculescu, un bărbat de 25 de ani, din comuna Răzvad, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși ar fi consumat băuturi alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial