19 aprilie 2024
Din dragoste pentru copii: S-A DESCHIS BABYMALL, PRIMUL SUPERMARKET PENTRU BEBELUȘI ȘI MĂMICI DIN JUDEȚ!

Din dragoste pentru copii: S-A DESCHIS BABYMALL, PRIMUL SUPERMARKET PENTRU BEBELUȘI ȘI MĂMICI DIN JUDEȚ!

Andreea este o tânără mămică din Târgoviște, care din dorința de a fi cât mai mult timp aproape de fetița ei, a adus în piață un concept nou de business: primul supermarket pentru bebeluși și mămici din județ. A investit în frumoasa afacere timp, bani, dar mai ales iubire pentru cei mici. La BabyMall,  noul magazin situat pe Bulevardul Carol I nr. 44 parter (fostul Indian Style) din Târgoviște, găsiți tot ceea ce aveți nevoie pentru copilași, de la nou-născuți și până la 3 ani.

Cum a pornit ideea noului business? ”A plecat de la un gând, care a devenit o poveste frumoasă. Eu am studiat și am lucrat 10 ani în București și m-am întors în Târgoviște cu două săptămâni înainte să nasc. Dacă în București găseam un magazin specializat pentru bebeluși la fiecare colț de stradă, în Târgoviște am realizat că nu am nicio opțiune în ceea ce privește articolele pentru cea mică. La două – trei săptămâni, singură, cu copilul după mine, luam calea Capitalei pentru a cumpăra tot ceea ce aveam nevoie: scutece, lapte, suzete, biberoane, articole pentru diversificare, periuțe de dinți, produse de îngrijire etc. Căruciorul, pătuțul și scaunul de mașină tot din București am fost nevoită să le cumpăr. Cred că scenariul le este cunoscut multor părinți dâmbovițeni, care își doresc tot ceea ce este mai bun pentru puii lor, la prețuri corecte. Și astfel, fie pleacă într-un oraș mare să facă toate cumpărăturile, fie plătesc exagerat pentru ele, fie achiziționează bunuri de pe internet, care se dovedesc a nu fi de cea mai bună calitate”, ne-a povestit Andreea.

Proiectul a devenit realitate cu două luni înainte ca Andreea să termine concediul pentru creșterea copilului. Cu mult curaj, tânăra antreprenoare a renunțat la job-ul din București și a deschis Baby Mall. ”Am ales să risc și să deschid o afacere de la zero, pentru că întotdeauna mi-am dorit să petrec cât mai mult timp cu copilul meu. Dacă m-aș fi întors la vechiul loc de muncă, aș fi stat cu fetița doar două ore pe zi. De aici, și ideea sloganului nostru: ”Pentru copii, dragostea înseamnă timp!”. Da, mamele au nevoie de timp pentru copilașii lor, iar în magazinul nostru găsesc tot ceea ce își doresc, fără a fi nevoite să se lupte cu traficul spre orașe mari, cu aglomerația din mall-uri și să piardă astfel ore în șir dacă nu chiar toată ziua. Am creat o atmosferă plăcută, așa cum am visat, iar părinții primesc consiliere pentru fiecare produs. Comercializez doar produse de calitate, certificate, testate și îmi place să cred că raportul calitate – preț este excelent. Eu am cumpărat foarte multe produse inutile și știu ce înseamnă. De aceea, în primul rând din experiența mea ca părinte, știu ce să recomand. Există produse de calitate pentru orice buget și abia aștept să-i cunosc pe părinții din județul Dâmbovița, care cu siguranță se vor întoarce la noi”.

BabyMall este un concept nou in Targoviste, un supermarket al bebelușilor care susține nevoia parintilor de a gasi în același loc produse destinate femeilor aflate in perioada de sarcina si copiilor cu varsta intre 0 si 3 ani .

Prin poziția sa ultracentrală, intr-un punct de trafic important, puteți testa produsele care va trezesc interesul.

Din dorința de a fi alături de părinți in noua călătorie pe care o încep alături de micuții lor, Baby Mall va oferă produse utile și calitative indiferent de bugetul pe care îl aveți la dispoziție :

– cărucioare 3 in 1

– Cărucioare sport

– Scaune de mașina

– Scaune de masa

– Pătuțuri și lenjerii

– Articole pentru camera bebelușului

– Articole pentru perioada de diversificare

– Articole pentru igiena bebelușului

– Articole pentru siguranța bebelușului

– Articole pentru gravide (in curând)

– Haine pentru nou născuți

– Haine pentru ceremonia de botez

– Jucarii

– Premergătoare și ante-premergătoare

Magazinul este în Târgoviște, B-dul Regele Carol l , Nr 44, parter ( fostul magazin Indian Style) – între sensul giratoriu de pe bulevardul gării și sensul giratoriu de la shaormeria Regal .

Detalii la telefon: 0720 128 289

Program de luni pana vineri de la 10:00 la 18:00 și sâmbătă de la 10:00 la 14:00

De asemenea ne găsiți pe Facebook și Instagram BabyMall_ro.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial