29 martie 2024
Dezvăluiri – Şeful de la Drumuri judeţene, acuzat că se plimbă ABUZIV pe banii societăţii!

Dezvăluiri – Şeful de la Drumuri judeţene, acuzat că se plimbă ABUZIV pe banii societăţii!

alinmanole“Aş vrea să mai fac câteva lămuriri cu privire la neregulile semnalate şi anterior în activitatea conducerii SCLDP Dâmboviţa. Zilele trecute am ascultat cu vădită emoţie cum directorul Alin Manole, şeful drumurilor judeţene, are probleme cu soţia şi cu somnul din cauza serviciului, la care se gândeşte să renunţe. Din câte ştiu eu, numai oamenii care au ceva pe suflet nu pot să doarmă liniştiţi.

Deşi nu ştiu exact care e cauza neliniştii directorului, fost elev premiant, după cum se declară, una din ele ar putea fi achiziţiile dubioase de utilaje second hand care stau prin garajele societăţii. Am înţeles că Manole v-a spus dumneavoastră, presei, că este un erou, cu ghilimelele de rigoare, pentru că a reuşit să cumpere utilaje la mana a doua, foarte ieftin, in opinia sa.

Daca veti avea curiozitatea să căutaţi pe site-uri de profil din Anglia, tara din care a cumpărat şi SCLDP, veţi observa ca utilaje de acelaşi fel, dar mai noi şi mai peroformante, sunt mai ieftine decat cea luată de societatea de drumuri.

Lucru care nu ne miră, avand in vedere ca în confirmitate cu legea aschiziţiilor, cumpărarea trebuia să fie făcută de specialiştii din cadrul biroului achiziţii şi biroul mecanizare. În schimb, nici unul dintre aceştia nu a ajus la faţa locului să vadă utiliajele şi starea acestora, pentru că în deplasarea din Anglia, în prioada 7 – 15 decembrie s-au dus Alin Manole şi Serban Marian şef santier Dragomireşti din cadrul SCLDP, carora li s-au alăturat cei doi şoferi pentru a lua utilajul.

Faceţi si dumneavoastră o socoteala a cheltuilelor: bilete de avion pentru Manole şi prietenul sau, cazare, diurna şi inchirierea unei maşini în sejurul din Anglia, plus deplasarea maşinii SCLDP (carburant, taxe auto) care a adus utilajul şi diurnă, cazare pentru cei doi soferi.

Îl anunţ pe domnul Manole că abuzul în serviciu este infracţiune conform articolului 297 din noul Cod Penal cu trimitere la art. 13 , din Legea 78/2000 care incriminează faptele de corupţie.

Poate nu vi se pare mare lucru ca băieţii aştia s-au plimbat 8 zile pe banii SCLDP, dar ar trebui să ştiţi că acest lucru este o practică. Eu nu vă trimit să investigaţi, ca alţii, ci vă spun cu dovezi că diectorul Alin Manole se plimbă, abuziv, pe banii societăţii de drumuri în scopuri personale, cu autoturismul DB 09 PUG, falsificând foile de parcurs.

De exemplu, pe 15 februarie 2014, într-o zi de sâmbătă, Alin Manole probabil asfalta drumuri în judeţul Brasov. Deşi, în foaia de parcurs, a autovechicolului DB 09 PUG, semnată de Alin Manole, apar ca efectuate deplasări in interiorul judeţului Dâmboviţa, autoturismul era sancţionat de CNADNR pentru lipsa rovinietei, în judeţul Braşov, pe raza localităţii Timişul de Jos.

Un alt exemplu, ar fi pe data de 21 august 2014, într-o zi de joi. În acea zi, şoferul DB 09 PUG, alias Alin Manole, efectua deplasări pe traseul Târgovişte, Comişani, Găeşti, Potlogi, Târgovişte, conform foii de parcurs. Cu toate acestea la ora 19:00, maşina alimenta dintr-o staţie de lângă Bucureşti, localitate care nu apre în foaia de parcurs.

Nu înţelegem nici de ce această maşina este alimentată în special în weekenduri, cu câte 60 – 70 de litri de carburant, fără a exista, din sursele noastre, o foaie de parcurs.

Acum sper să înţelegeţi şi dumneavoastră că neliniştile nocturme ale lui Alin Manole sunt justificate”, a declarat Dumitru Miculescu, preşedintele UNPR Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial