16 aprilie 2024
Marfă BUNĂ pentru DNA! Primarul din Vulcana Pandele, șantajat și amenințat să numească administratorul public al comunei?!!!

Marfă BUNĂ pentru DNA! Primarul din Vulcana Pandele, șantajat și amenințat să numească administratorul public al comunei?!!!

Bogdan-Simion1Andreea Toma: “Vad ca va luati de vechile metehne ale sceleratului, dar nu va obositi sa-i cautati ”meritele” recente!

Cum a ajuns el administrator la Vulcana, fiind singurul concurent la un concurs aranjat prin santaj si amenintare asupra primarului, cum a dat el afara din concurs (concurent fiind) o functionara din comisie care indraznea sa propuna alte subiecte (altele decat cele cu care venise el de-acasa), toate astea sunt fapte pe care un jurnalist interesat (sau procuror) le poate verifica.

Sa va mai zic si de licitatii pentru spatiile primariei la care Simion era consilier local si pe care le-a castigat, prin firma concubinei sale, el fiind cel care a santajat primarul sa faca caietul de sarcini asa cum a vrut el, mai apoi santajand firmele care vroiau sa faca treaba in spatiile acelea pentru a-i da bani ca sa le cedeze ?

Mai vreti? Mai avem, dar sa vedem daca intereseaza pe cineva, caci politia si procuratura dorm!”

sursa – db24news.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial