19 aprilie 2024
Dezastru după accidentul de la Runcu! Ce dezvăluiri fac martorii.  “Îl omora, îl făcea praf!”

Dezastru după accidentul de la Runcu! Ce dezvăluiri fac martorii. “Îl omora, îl făcea praf!”

acru1O mașină scăpată de sub control pe o șosea din Dâmbovița a semănat dezastru. Un adolescent de 16 ani a fost rănit și un bărbat a reușit să fugă din calea autoturismului în ultima clipă.

Șoferul a rupt balustrada unui pod și a ajuns în cele din urmă într-un vehicul parcat. Imediat după accident, conducătorul auto s-a făcut nevăzut, dar polițiștii l-au găsit și au deschis un dosar penal pe numele lui.

acru5Cumplitul accident a avut loc în satul Bădeni, comuna Runcu. Şoferul în vârstă de 38 de ani venise din Teleorman să îşi viziteze părinţii.

Primele date arată că a pierdut controlul asupra volanului, a lovit balustrada unui pod şi a ricoşat într-o maşină care staţiona regulamentar în afara părţii carosabile.

acru2În cursa nebună a fost la un pas de a curma vieţile a doi pietoni – un băiat de 16 ani şi un bărbat.

acru3Florin Dumitra, martor: “Eram lângă maşină, am sărit peste capota maşinii şi m-am agăţat pe poarta aia roşie.”

Reporter: “Putea să vă lovească şi pe dumneavoastră?” 

Martor: “Pe mine primul!”

Reporter: “A lovit un alt pieton?”

Martor: “E la spital, da. Dacă era pe pod, îl omora, îl făcea praf!”

acru4Sorin Stoicescu, proprietarul maşinii avariate: “A venit o maşină, eram parcat aici, viteză mare, noroc că l-am văzut că îmi reteză picioarele.”

Reporter: “A lovit şi un om?”

Sorin Stoicescu: “Da, un băiat, l-a luat pe capota şi l-a azvârlit în faţa maşinii mele.”

acruAdolescentul rănit a ajuns în grija doctorilor, care spun că se afla în afara oricărui pericol. Între timp, conducătorul auto a dispărut de la fața locului.

Prietenul adolescentului rănit: “S-a dat jos la el şi s-a uitat, s-a urcat în maşină şi a plecat. A văzut că suflă şi după aia a plecat.”

Martorii povestesc că imediat după accident, şoferul a coborât din autoturism, şi-a privit victima, iar apoi s-a urcat din nou în maşină şi a fugit de la locul accidentului. Acum poliţiştii au reuşit să îi dea de urmă, l-au dus la secţie, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi distrugere.

acru6Bărbatul a fost găsit de poliţişti în gospodăria părinţilor săi. El a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, iar oamenii legii l-au dus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial