25 aprilie 2024
Descoperire şocantă pe câmpul de lângă Mărceşti. Femeia dispărută acum două luni, găsită fără viaţă. “Este o crimă şi o bestie se află în libertate!”

Descoperire şocantă pe câmpul de lângă Mărceşti. Femeia dispărută acum două luni, găsită fără viaţă. “Este o crimă şi o bestie se află în libertate!”

Trupul unei bătrâne dispărute în noiembrie a fost găsit pe un câmp de la marginea localității Mărceşti, din judeţul Dâmboviţa, la un kilometru și jumătate de casa femeii.  

Luna trecută, acolo au avut loc căutări ample la care au participat, pe lângă familie, și polițiști, jandarmi și câini de urmă.

Rudele se întreabă cum de nu a fost găsită atunci și sunt convinse că femeia de 88 de ani a fost victima unui răufăcător. “Este o crimă şi o bestie se află în libertate!”, spune fiul bătrânei.

Trupul bătrânei este în stare avansată de descompunere, iar medicii legiști trebuie să facă o expertiză pentru a stabili cauza decesului.

Femeia se deplasa greu și nu se îndepărta niciodată de casă. A dispărut pe data de 19 noiembrie. Rudele presupun că ar fi fost victima unui accident rutier sau a unui agresor și că făptașul ar fi ascuns trupul ca să scape nepedepsit.

Un vânător este cel care a sunat la 112 şi a anunţat că a dat peste trupul fără viaţă al unei femei, pe câmpul de la marginea localităţii Mărceşti spre localitatea Gheboaia.

Ulterior, criminaliştii sosiţi la faţa locului au constatat că este vorba despre femeia căutată de mai bine de două luni de zile.

Valentina Cristea locuieşte la câteva case de locuinţa bătrânei. Avea grijă de ea şi venea des să o ajute la treburi. În dimineaţa dispariţiei a băgat de seamă mai multe detalii care au pus-o pe gânduri.

Valentina Cristea, vecina femeii decedate: „Lumina aprinsă, ceea ce ea nu ţinea lumina aprinsă până la ora 09:00 şi nu era acasă”.

R: Uşa era descuiată?

Valentina Cristea: „Da. Am căutat-o. M-am dus şi în cimitir. Semne de întrebare sunt, dar atât. Rămânem cu ele”.

Mircea Vasile, fiul victimei: „Mama nu avea cum să ajungă acolo. Cameră video este la cimitir, nimeni nu a văzut-o. Ee nicio cameră nu apare. Vecinii nu au văzut-o nici în stânga, nici în dreapta”.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz şi aşteaptă concluziile medicilor legişti pentru a putea înainta cu ancheta.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial