23 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga – “Talentatul domn Bode şi comoara de cunoștințe care se ascunde în ampla lucrare a doctorului ministru”

Deputatul Daniel Blaga – “Talentatul domn Bode şi comoara de cunoștințe care se ascunde în ampla lucrare a doctorului ministru”

“Talentatul domn Bode a scris o teză de doctorat în domeniul Securității Energetice. Comoara de cunoștințe care se ascunde în ampla lucrare a doctorului ministru de interne trebuie că e într-atât de mare încât, din nu se știe ce motive, volumul nu se găsește NICĂIERI în formă fizică. Singura copie, scanată într-un pdf, se află astăzi la Biblioteca Națională unde, valorosul doctorat poate fi consultat de pe două calculatoare, fără ca filmările sau pozele să fie permise.

📝Înarmați cu sete de cunoaștere, cu atât mai mult cu cât discutăm despre o operă care se presupune că aduce plus-valoare într-un domeniu atât de important astăzi în Europa, energia, câțiva dintre colegii mei – Iulian Bulai, Cristian Ghinea, Mihai Gabriel Costea și Cristian Baciu – au venit la Bibliotecă, cu foi și pixuri, pentru a transcrie pe hârtie întreaga lucrare a genialului doctor Bode, astfel încât întreaga Românie să poată ulterior să se bucure de descoperirile științifice ale acestuia. Migălosul proces a început deja, așa cum veți putea vedea în video-ul de mai jos. Chiar dacă va dura ceva până când întreaga teză va fi transcrisă, promitem ca românii să afle ce se află în spatele fiecărei pagini încărcate, sunt convins, de geniu, nicidecum de copiuțe”, a precizat deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmboviţa şi secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial