28 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga, semnal de alarmă despre “Primăria Crevedia și nepăsarea prin noroaie”

Deputatul Daniel Blaga, semnal de alarmă despre “Primăria Crevedia și nepăsarea prin noroaie”

Primăria Crevedia și nepăsarea prin noroaie

În comuna Crevedia au loc lucrări de introducere a rețelei de apă și canalizare. Toate bune și frumoase, însă imaginile primite de la oameni sunt dezolante.

După ce a plouat, căile de acces au devenit aproape impracticabile din cauza gropilor și a noroiului care au distrus drumurile, dovada o avem în imaginile atașate.

Ceea ce vedem cu siguranță a văzut și domnul primar din CrevediaPetre Florin. Și ce dacă? Se pare că situația nu îl deranjează mai deloc, câtă vreme nu a făcut mare lucru pentru a lua măsuri, ci doar i-a îndemnat pe nemulțumiți să i se adreseze șefului de șantier.

Colegul meu Ionut Nastase, consilier USR Crevedia, nu a stat însă cu mâinile în sân. A cerut în cadrul ședințelor de consiliu, în numele cetățenilor revoltați de starea deplorabilă a drumurilor, să se intervină de urgență. Să fie invitați la o ședință a CL reprezentați ai RAJA și persoane din partea constructorului, pentru a se discuta măsuri concrete despre reducerea disconfortului. Fără succes însă.

Ionuț Năstase s-a adresat și celor din Ministerul Investițiilor și Fondurilor Europene și Companiei RAJA, dar toți cei implicați nu fac altceva decât să paseze situația de la unul la altul, fără să intervină în vreun fel.

Până când aleșii din fruntea Primăriei Crevedia vor binevoi să se implice serios în această problemă, oamenilor nu le rămâne decât să se murdărească în continuare de noroi, să își strice mașinile prin gropi și cine știe ce alte situații grave mai pot apărea.

Alo, primăria, se aude?“, a semnalat deputatul Daniel Blaga, preşedintele USR Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial