23 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga – “Noi vești bune pentru Dâmbovița: Compania de Drumuri, undă verde pentru viitorul drum rapid Târgovişte – Bucureşti”

Deputatul Daniel Blaga – “Noi vești bune pentru Dâmbovița: Compania de Drumuri, undă verde pentru viitorul drum rapid Târgovişte – Bucureşti”

“Noi vești bune pentru Dâmbovița: Compania de Drumuri a primit undă verde de la Agenția pentru Achiziții Publice pentru desemnarea câștigătorului licitației pentru proiectarea viitorului drum rapid Târgoviște-București iar în lipsa contestațiilor, contractul va fi semnat în următoarele zile.

Așa cum am mai scris aici, drumul de mare viteză va fi nou, va beneficia de două benzi pe sens, separare pe mijloc, intersecții denivelate, viteză de proiectare de 120-130 km/h, care să evite localitățile, eficiență în construcție și siguranță sporită pentru participanții la trafic.

Practic, un proiect modern, de care județul nostru avea nevoie. Un proiect care, firește, nu ar fi fost posibil fără munca neobosită a lui Cătălin Drulă.

De altfel, în ultimele sale zile la ministerul transportului, Cătălin Drulă s-a asigurat că a fost lansată licitația pentru modernizarea următorului sector din DN71, între Târgoviște și Sinaia, un proiect de asemenea important pentru județul nostru și despre care veți auzi mai multe în curând”, a precizat deputatul Daniel Blaga, preşedintele USRPLUS Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial