7 mai 2024
Deputatul Daniel Blaga, mesaj de Ziua Armatei Române:”Militarii trebuie tratați cu mai mult respect și plătiți mai bine”

Deputatul Daniel Blaga, mesaj de Ziua Armatei Române:”Militarii trebuie tratați cu mai mult respect și plătiți mai bine”

”Respect și recunoștință, tuturor militarilor Armatei Române!

România sărbătorește astăzi Ziua Armatei Române. Mă înclin în fața tuturor celor fac parte din Ministerul Apărării Naționale, le doresc multă putere în continuare, sănătate și forță în activitatea dumnealor. 

Mă gândesc cu respect și recunoștință, în mod special, la toți eroii care au luptat pentru eliberarea teritoriilor noastre, care s-au jertfit pentru neam și patrie.

Aceleași alese sentimente le am și pentru cei care au luptat în teatrele de operațiuni, pentru toți cei care sunt pregătiți oricând și oriunde să își apere țara.

Armata Română are nevoie însă de mai multă atenție, de mai multe dotări, de mai multe fonduri. Cei de la putere vorbesc frumos despre armată, dar fac mult prea puțin pentru ea.

În aceste vremuri tulburi, mai mult ca oricând, trebuie să conștientizăm cât de important este rolul armatei și finanțarea corespunzătoare a MAPN.

Militarii trebuie tratați cu mai mult respect, trebuie plătiți mai bine, iar dotările lor să fie asigurate ca într-un adevărat stat european.

Mulți ani liniștiți, stimați militari!”, a transmis deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial