30 aprilie 2024
Deputatul Daniel Blaga – “Alo, Compania de Apă, mărim şi noi presiunea?”

Deputatul Daniel Blaga – “Alo, Compania de Apă, mărim şi noi presiunea?”

“Alo, Compania de Apă, mărim şi noi presiunea?🚿 Că plătim o apă scumpă şi de multe ori cu impurităţi – o ştim cu toţii. Însă să plăteşti o apă la un tarif piperat, uneori murdară, dar şi cu presiune scăzută – asta înseamnă să ai tupeu, domnilor de la CATD.

🛁 Mai mulţi cetăţeni din centrul oraşului Târgovişte, zona de case, spre gară, mi-au semnalat că se confruntă cu această situaţie neplăcută. Apa la robinete le vine cu ţârâita, iar oamenii se plâng că traiul lor de zi cu zi le este îngreunat de disconfortul creat de compania de apă.

😪 În timp ce mai-marii judeţului şi cei ai CATD se laudă cu proiecte de sute de milioane de euro, în realitate, în buricul târgului, clienţii companiei de apă suferă.

‼️ Şi înţeleg că astfel de situaţii nu sunt doar în Târgovişte, ci şi în unele localităţi din vecinătate.

⁉️Aşteptăm cu nerăbdare un răspuns din partea conducerii Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa şi mai cu seamă găsirea unor soluţii care să rezolve cât mai repede problema oamenilor respectivi”, a semnalat deputatul Daniel Blaga, preşedintele USR Dâmboviţa şi secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial