20 aprilie 2024
Decizie incredibilă a judecătorilor în cazul şoferiţei bete care a furat o maşină şi a făcut accident pe autostradă!

Decizie incredibilă a judecătorilor în cazul şoferiţei bete care a furat o maşină şi a făcut accident pe autostradă!

alcrDuminică după amiază, un bărbat a reclamat la 112 că o femeie i-a furat mașina pe A1. Polițiștii care au preluat apelul aveau să se confrunte cu o situație specială, dar, până la urmă, au rezolvat cazul.

Tânăra are antecedente grave cu duiumul: în 2008 a lovit mortal cu mașina o bătrânică, iar în Albota e renumită pentru scandalurile din baruri și restaurante.

alcr3Potrivit Poliției, un bărbat a sunat la 112 și a povestit că a oprit mașina pe A1, pentru că îî făcuse semn o femeie care părea că are nevoie de ajutor. Într-adevăr, tânăra i-a spus că se simte rău.

Când a revenit, a constatat că aceasta fugise cu tot cu mașină.

alcr4La ora 16.15, mașina a fost văzută pe autostrada A1, la km 56, calea 2, unde ar fi acrosat ușor un alt autoturism.

Tânăra a fost prinsă pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, aproape de intrarea în Capitală. Imediat, poliţiştii au testat-o, să vadă dacă băuse şi au constatat că avea o alcoolemie de 1,29 la mie. În scurt timp, a ieşit la iveală şi că suspecta, in vârstă de 28 de ani, nu este la prima ispravă de acest fel.

alcr1Ea este în vizorul poliţiştilor de anul trecut, când a furat, prin aceeaşi metodă, un taximetru, şi a primit o pedeapsa de 5 ani de închisoare cu suspendare. Bărbatul păcălit duminică regretă acum că a vrut să facă o faptă bună şi a luat-o la ocazie.

Gheorghe Oprea, proprietar: ”În stare gravă, avansată de băutură, m-a rugat să mă duc să îi iau un pahar de la peco. E ca-n filmele cu proşti… Întorcându-mă, am sesizat dispariţia maşinii. Când faci bine la proşti, aşa se întâmplă. Mi-a lovit maşina, nebuna dracului, dar putea să şi moară.

După ce i-a furat maşina, individa a acroşat un vehicul, dar nu s-a oprit.

La kilometrul 12, aproape de Capitală, maşina a rămas fără benzină. Aşa că şoferiţa de ocazie s-a văzut nevoită să tragă pe dreapta. De acolo au săltat-o poliţiştii şi au adus-o la audieri.

La audieri, femeia s-a plâns că-i este rău, aşa că poliţiştii au chemat, la sediul Poliţiei Autostrăzi, un echipaj de la Ambulanţă.

Mihai Ifrim, Ambulanţă Dâmboviţa: “Pacienta afirmă că se simte rău, dar totodată refuză să meargă la spital. Parametrii sunt normali, funcţiile vitale, normale. Prezenţa o halenă alcoolică.”

Pentru că a furat o maşină şi a condus fără permis şi sub influenţă alcoolului, tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore. Luni, instanța a decis să fie cercetată sub control judiciar.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial