2 mai 2024
De Crăciun, umplem inimi! “Despre cei care ne luminează zilele, viețile, visele”

De Crăciun, umplem inimi! “Despre cei care ne luminează zilele, viețile, visele”

O zicală veche spune că “Dar din dar se face Rai!”. Motivaţi de acest gând, câţiva voluntari inimoşi continuă o campanie umanitară demarată în urmă cu patru ani, sub sloganul “De Crăciun, umplem inimi!”.

Cătălin Marin este asistent medical în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgovişte. Alături de câţiva prieteni, tânărul s-a implicat pentru ajutorarea celor aflaţi în suferinţă şi nevoie.

În trecut, Cătălin şi prietenii lui au strâns bani şi le-au adus un strop de bucurie pacienţilor internaţi în Secţia Oncologie, cu daruri, dar şi câte un televizor pentru fiecare salon.

Anul acesta, voluntarii vor să le facă surprize celor din Secţia Pediatrie.

Pe secția de Pediatrie găsim copilași și mame care și-ar dori o îmbrăţişare strânsă, o bucurie simplă pentru care ar renunța la multe doar pentru a fi acasă și nu într-un salon de spital unde pot zăbovi o zi, două sau zece, dacă sunt mai puțin norocoși. Vă închipuiți că timpul parcă încetinește acolo? De aceea, dragi prieteni, vă rog și vă invit să faceți parte dintr-o poveste de Crăciun, al cărei fir narativ este despre ei, despre cei care ne luminează zilele, viețile, visele. Vă invit să ne fiți alături, să spuneți și prietenilor voștri povestea noastră, și să umplem inimi de Crăciun!“, spun voluntarii.

Cei implicaţi au strâns deja donaţii de aproape 3000 de lei, iar pe 19 decembrie, însoţiţie de Moş Crăciun, vor ajunge la copilaşii din Secţia Pediatrie.

Să le fim alături şi să contribuim pentru această emoţionantă poveste de Crcăiun.

Cei care vor să facă donaţii au la dispoziţie contul RO58BTRLRONCRT00J9158003, pe numele Telu Ionel Claudiu.

https://www.facebook.com/De-Cr%C4%83ciun-umplem-inimi-105743415682896
fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial