28 aprilie 2024
De ce considerat DN 71, între Răcari și Conțești, DRUM PERICULOS!

De ce considerat DN 71, între Răcari și Conțești, DRUM PERICULOS!

indicatorCOMUNICAT DE PRESĂ

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa informează cetăţenii:

În cursul săptămânii trecute, poliţiştii de la rutieră şi reprezentanţii C.N.A.D.N.R,  au montat  pe DN 71, între localităţile Răcari şi Conţeşti, indicatoare rutiere de avertizare          .

Acestea au fost montate la km 9+500 m, pe sensul de mers Bucureşti către Târgovişte şi la km 13, pe direcţia Târgovişte-Bucureşti.

Indicatoarele rutiere au fost montate la 100-200 m de sectorul de drum periculos, unde există riscul ca animalele lăsate nesupravegheate să traverseze sau să circule pe partea carosabilă. La întâlnirea acestor indicatoare, conducătorilor auto le revine obligaţia de a reduce viteza şi de a circula cu atenţie sporită.

De asemenea, vă informăm că în perioada 2014-2016, poliţiştii de la Răcari  au identificat şi sancţionat 28 de cetăţeni care şi-au lăsat nesupravegheate animalele în zona câmpurilor dintre cele două localităţi.

Poliţia rutieră  atrage atenţia conducătorilor auto cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie şi adoptarea unui comportament preventiv .

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial