26 aprilie 2024

Dărmănești – Șoferul ăsta era atât de beat încât a fost o minune că n-a omorât pe nimeni!

rutiPoliţia rutieră atrage atenţia:

Alcoolul face victime! Nu conduceţi vehicule dacă aţi consumat băuturi alcoolice!

Poliţiştii din Moreni au fost sesizaţi că pe raza localității Dărmănești s-a produs un accident de circulație soldat cu pagube materiale.

Din cercetări a reieşit că un conducător auto de 50 de ani, în timp ce se deplasa pe raza localității Dărmănești, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț.

Polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice, însă acesta a refuzat.

De asemenea, alți 4 bărbați au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autoturisme pe raza județului, deși nu posedau permise de conducere ori cărora exercitarea dreptului de a conduce le-a fost suspendată.

În urma testării cu alcooltestul, polițiștii au stabilit că unul dintre aceștia avea o alcoolemie de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare penale.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial