28 aprilie 2024

Danil Zepişi şi-a băgat subalternii în priză! Vezi cum!

www.mariusbuga.ro_images_masinapolitieAcţiune pentru siguranţa cetăţenilor

Peste 230 de poliţişti dâmboviţeni au acţionat pe raza întregului judeţ pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Dintre aceştia, 126 au fost de ordine publică şi 55 de poliţie rutieră.

Politiştii au constatat 36 de infracţiuni judiciare, la regimul silvic, economico-financiare, la regimul circulaţiei, în domeniul armelor, muniţiilor, explozivilor şi substanţelor periculoase, din care 4 în flagrant delict.

Au fost controlate 74 de unităţi comerciale şi efectuate 32 de filtre.

Totodată, poliţiştii au aplicat 550 de sancţiuni contravenţionale şi au dispus ridicarea în vederea confiscării a unor bunuri pentru care nu existau documente justificative şi a căror valoare se ridică la 11 650 de lei.

Cuantumul total al amenzilor aplicate este de  117535 de lei.

Din numărul total al sancţiunilor, 62 au fost pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991 şi  27 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate ca urmare a nerespectării normelor legale referitoare la circulaţia pe drumurile publice, respectiv un număr de 430 de amenzi în conformitate cu OUG 195/2002.

Astfel, 95 de conducători auto au fost depistaţi în timp ce se deplasau pe drumurile publice cu o viteză mai mare decât cea prevăzută pentru sectorul de drum tranzitat.

Ca şi măsură complementară, poliţiştii au reţinut 15 permise de conducere şi retras 6 certificate de înmatriculare.

violcmDoi tineri au fost depistaţi de poliţiştii morenari  în timp ce transportau bunuri sustrase

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie I.L. Caragiale au depistat pe raza localităţii Ghirdoveni doi tineri în timp ce transportau într-un atelaj hipo mai multe ţevi metalice pe care, în ziua precedentă, le-au sustras din interiorul unor anexe gospodăreşti.

Tinerii, de 21 respectiv 26 de ani, sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar bunurile sustrase au fost recuperate şi predate părţilor vătămate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial