25 aprilie 2024

Dâmboviţean MORT PRINTRE STRĂINI! Familia este atât de sărmană încât NU are bani să îl aducă acasă…

gorgota3Veste cumplita pentru o familie din judetul Dambovita. Un barbat in varsta de 43 de ani, plecat la munca in Germania, a decedat in conditii misterioase chiar in locuinta pe care i-a pus-o la dispozitie societatea unde lucra.

Familia a aflat de luni ce s-a intamplat, insa nici pana la acest moment nu stie unde se afla corpul neinsufletit al romanului. Nicolae Florea plecase in urma cu trei saptamani in Germania pentru a munci intr-un abator. Barbatul vorbea zilnic la telefon cu sotia lui, insa nu s-a plans niciun moment ca ar avea vreo problema.

gorgotaFlorina Druga, sotia barbatului decedat: “L-a gasit mort in camera. Nu suferea de nimic. E o moarte suspecta. Nu stim nimic.”

Elena Floarea, cumnata barbatului decedat: “Era sanatos, se simtea bine. Nu stiu ce s-a intamplat. Am ramas marcati cand am auzit chestia asta.”

Tatal barbatului povesteste ca desi a avut o presimtire legata de plecarea in strainatate, nu a reusit sa il impiedice in niciun fel.

gorgota1Ion Florea, tatal barbatului decedat: “Eu i-am spus, ma, nu pleca nicaieri. Stai aici. Mi-a cerut bani. I-am spus, ma, nu am, ca sa nu plece. S-a imprumutat si tot a plecat, iar acum este decedat. Nu putem sa luam legatura cu nimeni, nu ne ajuta nimeni.”

Rudele barbatului spun ca un inspector de la Serviciul Pasapoarte din Targoviste a venit la poarta lor sa ii anunte de deces, insa nu le-a dat prea multe explicatii. Mai mult, familia nu are bani sa aduca trupul fara viata in tara.

Iulian Florea, fratele barbatului decedat: “Plecase pentru fetite, sa isi faca casa. Om tanar, in putere. Nu era bolnav, nu nimic.”

gorgota2Rudele sunt in stare de soc si spun ca nu isi vor gasi linistea pana cand nu vor afla cu exactitate din ce cauza a murit barbatul, pe care il stiau sanatos si in putere. Omul era casatorit si avea doua fete de 11 si 17 ani.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial