19 aprilie 2024

Dâmboviţa – Şoferii beţi ne-au băgat în sperieţi!

cascador4Poliţia dâmboviţeană vă informează:

În perioada ianuarie-noiembrie 2015, pe soşelele din Dâmboviţa, pe fondul consumului de alcool, s-au produs 17 accidente de circulaţie, dintre care 5 au fost grave şi 12 uşoare.

Accidentele rutiere grave s-au soldat cu rănirea gravă a 5 persoane şi rănirea uşoară a 4 persoane, iar cele uşoare au avut drept consecinţă vătămarea corporală uşoară a 17 persoane.

În zilele de marţi şi miercuri, poliţiştii de la rutieră au continuat acţiunile pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice sau nu poartă centura de siguranţă.

În cadrul acţiunilor, poliţiştii au constatat 7 infracţiuni şi au aplicat 183 de sancţiuni pentru neportul centurii de siguranţă.

Doi bărbaţi au fost depistaţi au fost depistaţi în timp ce conduceau autoturisme, deşi consumaseră alcool. În urma testării cu aparatul etilotest, unul dintre ei a avut o alcoolemie peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, faţă de cei doi şoferi, poliţiştii au dispus măsura reţinerii permisului de conducere.

Nu uitaţi : Conducerea sub influența băuturilor alcoolice reprezintă una din cauzele principale ale agravării consecințelor accidentelor rutiere!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial