19 aprilie 2024

Dâmboviţa – Şoferi ÎN AFARA LEGII!

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiInfracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, cercetate de poliţişti

Poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni, au oprit, pentru control, pe DN 71, un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii ale autovehiculului, emise de autorităţile din Germania, era expirată din luna octombrie 2014.

Faţă de acesta, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat ori neînregistrat, potrivit legii”.

Totodată, un alt bărbat, de 56 de ani, din Corneşti, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, după ce a fost depistat de poliţişti conducând o autoutilitară pe raza comunei Finta, deşi nu avea acest drept.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial